Den første Athlon 64 bærbare i Norge?

Maskinen skal i følge ryktene være en skikkelig lekkerbisk med 15,4” WXGA widescreen skjerm og et design i sølvfinish. Ved lansering vil maskinen være introdusert med en Athlon 64 XP3000+ prosessor, mens at denne hastigheten/modellnummeret vil stadig øke utover året.

Andre spesifikasjoner vi har fått tak i sier at maskinen vil ha integrert trådløs nettverkskort, minnekortleser for fire minnestandarder. Ellers så er det ”vanlige” på plass. Med det mener vi; Optisk enhet (DVD/CD-RW), Firewire, 10/100Mbit Ethernet, S-Video, ett PC-kort spor og integrert lydkort. Maskinen skal i følge ryktene ha hele seks USB 2.0 porter. Hvis ryktene stemmer er dette en ny rekord for bærbare.

I Europa koster maskinen rundt €1700 (rundt 17 000,-). Det er foreløpig uklart om maskinen kommer til Norge og prisen her i Norge. Vi lyktes ikke å komme i kontakt med Packard Bell i løpet av morgentimene i dag. Vi kommer tilbake med oppdateringer så fort vi vet mer så følg med. Dersom Packard Bell klarer å introdusere maskinen i Norge i uke 47 vil maskinen bli den første Athlon 64-baserte bærbare i Norge.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen