Den fanatiske helsemobilen

Denne mobilen har tilnavnet "wellness" eller velvære, og produseres av Mitsubishi for det japansken japanske mobiloperatøren DoCoMo. Den har en avansert kaloriteller,skritteller, pulsteller og kroppsfettmåler. I tillegg kan mobilen måle om du har dårlig ånde eller ikke.

Les også:
- Mobilen bekjemper fattigdom
- Mobiltjeneste slanker deg
- Legg fra deg mobilen

Fettmåler
Fettputene nedenfor tomlene plasseres oppe og nede på mobilens forside. En svak elektrisk strøm går gjennom kroppen og måler dermed motstanden og fettprosenten i kroppen din. Fettprosenten plasseres i en graf der du ser i hvor stor grad du er overvektig eller ikke. Dette er ofte etterfulgt av et godt råd.

Kalorier og puls
For å kunne telle hvor mange kalorier du forbrenner og antall skritt du tar, er mobilen utstyrt med  sensorer. En sensor registrerer bevegelse/akselerasjon i tre akser, mens en annen sensor registrerer magnetisme i tre akser. Det er jordas magnetisme som blir målt, og man kan se på dette som et avansert kompass. Mobilen måler dermed nøyaktig hva slags bevegelser du utfører og hvor krevende disse øvelsene er. Antall kalorier som du forbrenner måles altså temmelig nøyaktig.

Mobilen har også en pulsmåler. Her trenger du bare å plassere fingeren din på en infrarød måler, så forteller mobilen hvor mange hjerteslag du har i minuttet.

Unngå panser-ånde
"Stank-måleren" befinner seg ved mikrofonen nederst på mobilen. Her skal du bare blåse på mobilen som deretter måler metantiol-nivået. (CH4S) Dette er gassen som lukter fjert eller råtten kål, og som regel har skylda for dårlig ånde.

Denne er kun tilgjengelige for japanere, og prisen er ukjent. Synd, for denne mobilen er stilig nok.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen