Den bortskjemte mobilen

Senga du ser øverst, er beregnet for deg som vil at mobilen skal hvile ut etter en lang dag med jobb. Her kan den også kose seg med ipoden. Den koster rundt 60 kroner, og tøflene som følger med skal kunne brukes som pussekluter til skjermen.

For de som føler seg søte
Til høyre ser du noe som ligner en mobilholder, men det er ikke alt denne bamsen gjør. Inni bamsen er det nemlig mikrofon og høyttaler. Du kobler den til mobilen som en handsfree.

Dermed kan du gå rundt å snakke med en bamse som beveger munnen og snakker tilbake. Den har høy søthetsfaktor, og slår an hos det kvinnelige kjønn. Se videoen her.

For paranoide
Når man snakker om skjermer, skulle man kanskje tro at jo større betrakningsvinkel, jo bedre. Men kanskje ikke akkurat mobilskjermer. Hvor mange ganger har du ikke irritert deg over folk som myser over skuldra di når du skriver?

Et japansk nettsted, strapya-world.com (som faktisk leverer til Norge), har løsningen for rundt 30 kroner. Du klistrer bare på en transparent film som gjør at du kun kan se skjermen rett forfra. Denne dekorative filmen gjør også at skjemen din ikke ripes opp. Denne filmen fås i mange varianter, hvorav noen ser ganske tøffe ut.

Samme japanske nettsted tilbyr også spionkamera- og mikrofondetektor som en duppeditt til mobilen. Denne detektoren koster rundt 200 kroner.

For de som liker bling-bling
Du kan kjøpe mobiler til utrolig mange penger, eller du kan tilføre bling-bling for rundt 30 kroner ved å klistre på stener.

Stenene fås kjøpt i alle størrelser, og resultatet blir garantert bling nok, for du kan dekke hver eneste kvadratmillimeter på mobilen med dem.

For de som er redd for avskallet hud
Tidligere har vi skrevet om en perlesnor som forteller om UV-stråling. Men dersom man ikke liker dinglende dingser på mobilen, kan man også få UV-klistremerke.

For de kaktusfikserte
Er du glad i planter?

Du kan få en liten kaktus du slipper å vanne eller ta vare på, og som du kan bære med deg overalt. Den festes selvsagt til mobilen.

For de avføringsfikserte

Det vi har sett tidligere, kan defineres som normalt i forhold til dette. For her kommer rosinen i pølsa.

2,7 millioner japanere har kjøpt den: Bæsjen du kan feste på mobilen din fås i 13 varianter, og kalles en lykkebæsj. Den koster fra 12 til 115 kroner.


Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen