Robot vasker telefonskjermen din

Teknofil Den ultimate latskap?

(Bilde: Takara Tomy)

Robot vasker telefonskjermen din

Fingermerker og fettflekker hører fortiden til med AutoMee S.

Skjermen på smarttelefonen og nettbrettet ditt ser strøken ut i reklamene, og når den er helt ny. Så fort du har begynt å tafse i vei, blir det imidlertid fettete fingeravtrykk overalt.

Nå er det kanskje ikke verdens største utfordring å bli kvitt disse merkene – du kan for eksempel pusse skjermen mot klærne dine eller gå til verks med en klut.

Dette blir imidlertid for dumt, om vi skal tro det japanske selskapet Takara Tomy. De har lansert sin egen løsning på problemet, og den kommer selvsagt i form av en robot.

Liten smarting

AutoMee S passer fint i hånda.
AutoMee S passer fint i hånda.Foto: Takara Tomy

AutoMee S er navnet på den Roomba-aktige miniroboten, som har som sin målsetting her i livet å gjøre mobilskjermen din skinnende blank.

Den runde roboten har fem hjul på undersiden, hvorav tre er for manøvrering, mens de to gjenværende er lagd av papir og gjør unna vaskejobben. Innebygde sensorer sørger for at AutoMee S ikke faller av telefonen eller nettbrettet, og lar roboten i tillegg vaske overflaten jevnt over.

Du plasserer enkelt og greit roboten på enheten din før den setter i gang. Den bruker vanligvis fire minutter på en smarttelefon og åtte minutter på et nettbrett. Ett enkelt AA-batteri er nok for tre timers arbeid.

Under hundrelappen

Auto Mee S blir tilgjengelig i Japan fra og med 28. mars, og vil da koste litt under hundrelappen. Hvis vi er heldige, kommer roboten også til Norge, men inntil da må du eventuelt plukke den med deg mens du er på ferie i Solens rike.

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

Se den renslige roboten i aksjon på YouTube:
(Kilde: Takara Tomy)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen