BlackBerry følger Apple og andre med gullfargen.
Teknofil
BlackBerry følger Apple og andre med gullfargen. (Bilde: CrackBerry)

Den spesielle mobilen har blitt enda mer spesiell

BlackBerry kommer med gullversjon av Passport.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Den kanadiske mobilprodusenten BlackBerry har lenge slitt i motbakke, og en av strategiene for å løfte selskapet tilbake til gamle høyder er å lage mobiltelefoner som skiller seg ut. Derfor lagde selskapet Passport, en nokså uvanlig modell med form som et pass og en kvadratisk 4,5-tommers skjerm – med tastatur under, naturligvis.

Nå har hele sulamitten fått en ny finish i gull, ifølge Engadget. Det viser også bildene som er lekket via siden CrackBerry.com.

Ikke nyskapende – men likevel et blikkfang

Telefonen og emballasjen.
Telefonen og emballasjen.Foto: CrackBerry

BlackBerry er på ingen måte først ute med å gi telefonene sine en ekstra påkostet variant i gullfarge. De havner i godt selskap med blant annet HTC (One/One M8), Samsung (Galaxy S5) og Apple (iPhone 5S/iPhone 6) på akkurat den kanten. Men om ikke BlackBerry Passport allerede skilte seg ut, så vil nok ikke gullfargen akkurat gjøre telefonen mindre oppsiktsvekkende i daglig bruk.

Navnet på gullfargen skal etter sigende være «Paris Rose Gold».
Navnet på gullfargen skal etter sigende være «Paris Rose Gold».Foto: CrackBerry

For det første er det veldig få her til lands som faktisk har en BlackBerry-telefon i dag, og for det andre er telefonen en raritet i seg selv. For det tredje: gull er ikke akkurat en veldig nøytral farge.

Passport har for øvrig en oppløsning på 1 440 x 1 440 piksler fordelt utover den kvadratiske 4,5-tommers skjermen, noe som gir en pikseltetthet på 453 ppi. Prosessoren er en Snapdragon 801-prosessor klokket til 2,26 GHz, hovedkameraet er på 13 megapiksler og frontkameraet på 2 megapiksler. 32 GB lagringsminne er innebygget sammen med støtte for minnekort, og du finner også hele 3 GB minne (RAM) på innsiden.

Produsert av BlackBerry?

Det er foreløpig uklart om det er BlackBerry selv som vil lage Passport i denne versjonen, eller om en tredjepartsprodusent vil spesialtilpasse en viss mengde enheter. Eventuell pris og lanseringsdato er dermed også i det blå, så om du ønsker deg en slik er det bare å følge med.

Passport blir ikke alene om å være outsider:
BlackBerry skal lansere flere snodige telefoner! »

(Kilde: CrackBerry via Engadget)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen