(Bilde: Netflix / YouTube)

– Den mest omfattende oppdateringen i Netflix-historien

TV-versjonen av Netflix blir helt ny.

De som bruker Netflix via TV-en kan se fram til en gledelig overraskelse. Den amerikanske videotjenesten oppdaterer appene på spillkonsoller, smart-TV-er, mediebokser og Blu-ray-spillere, slik at opplevelsen ikke bare blir lik på tvers av de ulike plattformene, men også får noen nye funksjoner.

Netflix hevder selv at dette er den mest omfattende oppdateringen i Netflix' TV-historie. Grensesnittet har fått seg en overhaling, og det visuelle blir lagt enda mer vekt på enn tidligere.

Store bilder går på rundgang når du markerer en serie eller film, dandert med kjappe beskrivelser og en begrunnelse om hvorfor du bør se tittelen. Sistnevnte baserer seg på din seerhistorikk, din aktivitet på sosiale medier og smakspreferanser.

Bedre søk

Søket er fornyet, med flere store bilder som er bedre tilpasset en TV-skjerm – med resultater for titler, skuespillere og regissører. Barneområdet av Netflix har i tillegg blitt fornyet, med en klar fargeindikator som viser at barna vitterlig holder seg til riktig del av tjenesten.

Alle plattformer støtter nå Netflix-profiler, mens Xbox 360 har fått støtte for stemmekontroll. «Post-play», funksjonen som starter en ny episode automatisk eller anbefaler en ny film ved rulleteksten, er videre overhalt med ny design.

Oppdateringen av Netflix begynner fra og med i dag og tar opptil to uker for å nå ut til alle enheter og plattformer.

Ikke fornøyd med Netflix?
Nå kan du lage din personlige strømmetjeneste »

(Kilder: Netflix via FlatpanelsDK)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen