DeltaChrome fra Club3D

Club3D sine DeltaChrome-kort er nemlig ikke det første som har passert nyhetene på HW.no. Heller ikke PowerColor sine S8-kort har funnet veien til prisguiden enda, til tross for attraktive kvaliteter som full DX9.0-støtte, passiv kjøling og svært gode videoegenskaper - som skulle gjøre kortet ypperlig til stillegående stue-maskiner.

Faktisk finnes det ifølge prisguiden ikke ett eneste DeltaChrome-basert kort til salgs i hele landet.

S8-kortet er det beste i DeltaChrome-familien, og byr på 8 render-pipelines, kjernefrekvens på 300 MHz og 256 MB, 128-bits DDR(1)-minne på 650 MHz effektivt. Kortet er i følge X-bit labs klokket noe lavere enn referansen til S3, men likevel høyere enn PowerColor sin versjon med passiv kjøling. Det finnes enda ingen bilder av Club3D-kortet, og det er uklart om også dette får passiv kjøling.

Kortene har uansett ankommet Club3D sine europeiske lagre i Holland, og kan dermed være i norske butikker om svært kort tid. Anbefalt utsalgspris fra selskapet er på 155 Euro - som rundt regnet blir 1300 norske kroner.

Vi skulle gjerne har postet en direkte peker til Club3D sine spesifikasjoner, men de ser ut til å ha blitt bitt av Flash-syken. Interesserte lesere må derfor installere Flash og navigere seg frem fra Club3D sin hovedside.

(Kilder: X-bit labs , Club3D, S3 Graphics)

Kommentarer (2)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen