Test

Delta FFB0812SHE

Ready for take-off??

Info:

  • Dimensjoner: 80x80x38mm
  • Turtall: 4900RPM
  • Luftflyt: 68,51CFM(!)
  • Støynivå: 48.5(!!)
  • Lager: Doble kulelagre

Bak det noe kryptiske navnet skjuler det seg en av markedets råeste 80mm vifter. Som vi ser av spesifikasjonene kan det lille monsteret flytte unna hele 68.51CFM (kubikkfot pr. minutt). Dette ved et turtall på 4900rpm og et skremmende støynivå på 48.5dB. Det er ingen tvil om at denne viften er ekstrem - og høyst sannsynlig vil drive de fleste ektefeller og mødre til vanvidd...

Ekstreme vifter krever ekstreme løsninger. Man skulle anta at på en 80x80x38mm vifte ville også viftebladene være 38mm høye. Dette er ikke tilfellet. Selve viftebladene er 19mm og er kraftig vinklet. Under disse sitter det ni fastmonterte blader med en høyde på 18mm og en mye rettere vinkling. Deres funksjon er å få luften dit den skal og ikke alle andre steder. Bladene sender luften forholdsvis rett nedover og mesteparten av luften kommer derfor dit den skal, nemlig ned til de varmeste områdene i ribbben. Dette er et stort pluss, da mange andre vifter sender mye luft rett ut til siden.

Her er det lille udyret ved siden av en 60x25mm Melco

Viften leveres uten tilkobling, så dette er man nødt til og montere selv. Dette kan gjøres på mange måter - vårt valg falt på store mengder el-tape. Undertegnede ønsker også og informere om at viftebladene er ekstremt harde. Dette var noe han oppdaget når en finger forvillet seg inn i viften.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen