TEST: Dell U2711
Test

Dell U2711

Det er ikke spesielt lenge siden vi testet en annen 27" skjerm enn den vi skal sette fokus på i dag. HP 2710m er priset til under 3000 kroner. Dagens testkandidat, Dell U2711, er priset til 7500 kroner.

Hvorfor skal du betale 2,5 ganger så mye for en skjerm som tilbyr et bilde i samme størrelse? Bildekvaliteten er svaret, ikke overraskende. Bildekvaliteten avgjøres i hovedsak av hvilket panel skjermen er bygget på, og kvaliteten på dette og tilhørende komponenter. De billige TN-panelene har florert markedet de siste årene. De koster lite, men de henger ikke med når det gjelder god bildekvaliten. Ofte er det bakgrunnsbelysningen alene som ødelegger mye.

Dell U2711 som vi i dag skal ta en titt på, bygger på et S-IPS-panel. Her skal man fort ha en betydelig bedre bildekvalitet, spesielt når det gjelder i hvor stor grad bakgrunnsbelysningen kan skinne gjennom langs kantene. Dell byr videre på en solid konstruksjon og mange tilkoblingsmuligheter. La oss se nærmere på hva de kan by på denne gangen, er det verd den mer enn doble prisen?

Takk til Dell som sendte produktet til test

Dell UltraSharp U2711

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen