Dell setter farge på tilværelsenDe tre nye fargelaserne er en utvidelse av Dell sin skriversatsning, som har vært en suksess så langt. Dell regner med å selge opptil 5 millioner enheter dette året, ifølge administrerende direktør Kevin Rollins.

Skal vi tro kilder som kjenner til Dell sine planer vil to av de nye modellene, 3000CN og 3100CN, være beregnet for små- og mellomstore bedrifter. 5100CN vil i hovedsak bli rettet mot større bedriftsmiljøer og derfor ha større kapasitet. Dell har valgt å fortsette samarbeidet med Lexmark, som skal produsere skriverne under Dell sitt varemerke.(Illustrasjonsfoto: Dell 1700, monokrom fargelaser)

Dell vil ikke kommentere lanseringen, men har tidligere lovet at de ville komme med fargelaserskrivere før slutten av inneværende år.

HP, som solgte 10 millioner skrivere i siste kvartal, er desidert den største aktøren innen laserskrivermarkedet. Sammenlignet med HP selger Dell fortsatt lite og HP frykter ikke konkurransen. Nest-sjefen i HP sin avdeling for skrivere, Vyomesh Joshi, forklarer grunnen til dette: "Dell er avhengig av en partner for å klare seg i skriver-markedet, som er veldig ulikt markedet for PC-er". "...Dell har fått en større markedsandel, men på bekostning av sin egen partner, Lexmark".

(Kilder: ExtremeTech, eWeek)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen