Dell selger XP til 2009

Dell kjører aktiv kampanje på at Windows Vista, om ønskelig, kan erstattes med Windows XP på samtlige av PC-ene. Grunnen til dette er ganske enkelt at kundene er skeptiske til Vista – noe som kan gå utover PC-salget til leverandøren.

Det ser definitivt ut som om Dell har lagt seg i forkant av "downgrade to XP"-bølgen og mener de kommer til å selge operativsystemet med sine maskiner i hvert fall ut året.

Windows 7 forventes på markedet i 2010. Trolig kommer XP til å leve helt frem til dette tidspunktet, selv om Microsoft for en tid tilbake gikk ut og anbefalte kundene å gå innom Vista først.

Litt avhengig av øyet som ser er ikke situasjonen veldig gunstig for Microsoft når faktisk OEM-ene går ut og stikker kjeppene i hjulene for salget av Windows Vista. Man kan naturligvis se XP-opsjonen kun som et alternativ, men det er liten tvil om at dette vil stimulere til salg av XP fremfor Vista.

Alterantivet for mange brukere som ikke ønsker å oppgradere til Vista og samtidig ønsker seg vekk fra Windows XP blir dermed Linux eller Mac OS X.

(Kilde: The Register)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen