Dell og EMC fortsetter samarbeidet

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Den nye avtalen ble presentert av EMC CEO Joseph Tucci og Dell CEO Kevin Rollins under en Dell tilstelning tidligere denne uken. Siden 2001 har de to selskapene solgt mer enn 34 000 nettverkslagringssystemer til over 10 000 kunder. Samarbeidet har blitt utvidet til å inkludere lagringsadministrering, backup og replikasjonsprogramvare.

I senere tid har de to selskapene vist tegn på at de nok ikke er så sterke som de en gang har vært. Mens EMC i juli to ganger advarte om lavere resultater enn forventet, har Dell levert skuffende resultater og begått en del feiltrinn det siste året, i følge EnterpriseStorageForum.com. I følge samme nettsted melder IDC om at EMC og Dell presenterte de svakeste vekstene blant de største lagringsprodusentene i andre kvartal i år. Det forventes likevel at EMC igjen vil trenge et dobbelsifret tall når de legger frem veksten for nåværende kvartal, etterhvert som overgangsproblemer med Symmetrix og Clariion løses.

Da EMC og Dell først begynte samarbeidet, i 2001, var EMC dominerende på lagringsmarkedet. I nyere tid har ikke dette vært nok for EMC, hvoretter de har utvidet med blant annet servervirtualisering, sikkerhet og innholdsadministrasjon.

Baird analytiker Daniel Renouard er positivt innstilt til fornyelsen av avtalen som han mener gir økt stabilitet for den delen av EMCs forretninger. Han poengterer at avtalen sørger for 13 prosent av EMCs inntekter.

(Kilde: www.enterprisestorageforum.com)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen