Dell med Netcom-3G

Netcom inngikk i november i fjor et samarbeid med PC-giganten Dell om å tilby 3G på selskapets bærbare PC-er. Nå begynner samarbeidet å bære frukter, og du kan nå få deg et 3G-kort fra Netcom når du handler bærbar PC fra Dell.

– Vi merker en større etterspørsel etter 3G-løsninger, sier Hans Seime, markedsdirektør i Dell til Amobil. Han merker at flere ønsker seg trådløst internett i forbindelse med påsken, reiser, ferier og fridager. – Dette er mye enklere å få til nå enn før.

Dells løsning er basert på Netcoms Connect-kort som støtter både 3G og EDGE. Dermed kan du få surfehastigheter opp mot 384 kbps når du er ute på tur. – Vi har stor tro på at dette samarbeidet skal kunne gi oss et ytterligere løft i salget av NetCom Connect. Når 3G etter hvert bygges inn i PC-ene er det viktig å ha gode samarbeidspartnere, sier direktør for salg, Morten Birkeland i NetCom.

Foreløpig må du altså bruke et innstikkskort for å komme deg på internett, men i følge Seime i Dell kommer det etter hvert PC-er med 3G innebygget. – Vi jobber jo med å få en integrert 3G-løsning i våre maskiner. Vi har lansert en ny notebook-serie som er klargjort for 3G, sier Seime. Han kan imidlertid ikke si når du kan få kjøpt en PC med integrert 3G.

Om du vil ha deg et 3G-kort fra Netcom, men ikke vil ha PC fra Dell er det ingen grunn til å fortvile. Dells avtale med mobiloperatøren gir nemlig ikke utslag i lavere pris for 3G-kortet enn hva du ellers må betale.

Dell tar 990 for 3G-kortet, altså akkurat det samme som Netcom gjør på sine hjemmesider. Du er også nødt til å binde deg til Netcoms Connect-abonnement i ett år, og betale 499 kroner i måneden.

Mer om Netcoms 3G-løsning finner du i artikkelen "Netcom med kombikort".

(Kilder: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen