Dell lanserer to nye XPS-modeller

Alternativ tekst mangler

Dell Inspiron XPS M1210 er en ny liten bærbar med Intel Core Duo-prosessor og GeForce Go 7400 grafikk. Dette er en av de første maskinene med 12 tommers skjerm og dedikert grafikk som er tilgjengelig her til lands.

Av andre spesifikasjoner som kan nevnes er at maskinen kan bli levert med et innebygd 1,3 megapiksels webkamera, trådløst nettverk, Bluetooth, og mulighet for innebygd 3G (foreløpig kun i USA og enkelte europeiske land). Av tilkoblingsporter finner vi blant annet4 USB-porter, FireWire, S-Video-utgang, skjermutgang (D-SUB) og minnekortleser (5 i 1). Prisen er satt fra 10 000 kr, men maskinen er da utstyrt med det enklere skjermkortet Intel GMA950. Vekten på Inspiron XPS M1210 er 2 kg.

Den andre nye modellen er en blanding av en bærbar og en stasjonær, og kan lett karakteriseres som en flyttbar maskin. Skjermen er på hele 20 tommer med en oppløsning på 1680x1050 (WSXGA+). Skjermen har også et innebygd webkamera på 1,3 megapiksler.

Prosessoren er som vanlig en Intel Core Duo-prosessor og skjermkortet er av typen ATI Mobility Radeon X1800 med 256 MB minne.

Tastaturet og musen er trådløse, og kan lades direkte i maskinen. Disse er i full størrelse og benytter seg av Bluetooth-teknologi. Maskinen kan i tillegg bli utstyrt med to harddisker i RAID. Av andre spesifikasjoner kan vi blant annet se 4 USB-porter, DVI-I utgang, FireWire, S-Video-utgang, minnekortleser (13 i 2) og 8 innebygde høyttalere. Prisen i Norge er fra 25 000 og vekten er forventet å lande på 8,3 kg.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen