Dell Inspiron 9100 i mars

Dell Inspiron XPS har vanvittige spesifikasjoner. I USA leveres maskinen med en Pentium 4 prosessor på 3.4GHz. Du kan selv velge hvilke Pentium 4 type du ønsker å ha i maskinen. Dell tilbyr Inspiron XPS med Pentium 4 Extreme Edition eller den noe billigere Pentium 4 prosessor basert på den nye Prescott-kjernen. Grafikkbrikken er den nylig annonsert MOBILITY Radeon 9700 fra ATI og leveres med 128MB DDR RAM. Dell kan ellers skryte av subwoofer, støtte for DVI, Gigabit Ethernet, fire USB 2.0 porter og en FireWire port.

Det som gjør Inspiron XPS unik er en oppgraderbar grafikkontroller. Det vil si at Dell har desginet maskinen for å gjøre en fremtidig oppgradering av grafikkontrolleren enklere.

Med Inspiron XPS har også Dell videreført sitt QuickSnap koversystem. Kjøpere har nå muligheten til å velge ulike kover på bak skjermen. Se bildet ovenfor for illustrasjon. Prisen på Inspiron XPS er på $2599. Noe som tilsvarer ca. 21 000,- NOK dersom man ganger prisen med dagens dollarkurs. Maskinen vil nok koste noe mer når den kommer til Norge. Skal vi tippe et sted mellom 23 – 26 000,- NOK ink.mva?

Dell Norge har bekreftet overfor oss at maskinen er under utvikling for det europeiske markedet og at maskinen vil bli lansert offentlig her i Norge i begynnelsen av mars. Maskinen vil da gå under navnet Inspiron 9100.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen