Dell fortsetter å vokse

Dell USA kunne for kort tid tilbake melde om kjempetall for det første kvartalet i 2004. Nå følger Dell i Norge etter og melder om nok et kjempekvartal for PC-giganten. Dell Norge melder i dag at selskapet økte sine markedsandeler i 1. kvartal med to prosentpoeng. Det er viktig å huske på at dette er det norske markedet det er snakk om. Dell har gått frem 18,6 til 20,5 prosent totalt.

Dell har også vokst på bedriftsmarkedet. Her har fremgangen vært på hele 4 prosent. Dell Norges markedsandel på bedriftsmarkedet er nå oppe i 30 prosent. Men det er på det bærbare markedet Dell har virkelig vokst. Dell har hatt en vekst på vanvittige 73,8 prosent på bærbare i bedriftsmarkedet. Dells markedsandeler er nå oppe i 17,3 prosent i dette markedet. Dell er ikke alene om å vise til gode salgstall på det bærbare PC-markedet.

Nesten samtlige produsenter har lagt frem sterke tall for det bærbare PC-markedet. De gode tallene viser helt klart at det bærbare PC-markedet er fortsatt i vekst og at etterspørselen av bærbare har ikke vært synkende.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen