Dell beklager

Dell beklager

Sier unnskyld for misvisende reklame.

Dell blir utsatt for kritikk på grunn av det mange anser som misvisende reklame på deres nettside. En kunde følte seg såpass lurt at han skrev et innlegg på Reddit, hvor han uttrykte sin misnøye. Flere andre hev seg deretter på som kritiske røster mot selskapet.

Den aktuelle kunden trykket på en "Hjelp meg å velge"-lenke på Dells nettside mens han konfigurerte en kompakt OptiPlex-PC. Da fikk han et bilde av to tilsynelatende identiske skjermer med hvert sitt bilde – der det til venstre viste hvordan det ville se ut med et billig grafikkort, mens det til høyre viste et som var dyrere:

Selv om det vitterlig finnes forskjeller mellom low-end og high-end-grafikkort, er det ikke riktig illustert på bildet ovenfor. Dette kan i sin tur forlede uerfarne brukere til å velge det dyreste valget, selv om de sannsynligvis ikke har bruk for det.

Dell har siden lagt seg flate og bedt om unnskyldning for det som kan ha blitt tolket som et misvisende råd fra dem. I tillegg har de fjernet det kontroversielle bildet fra sine nettsider.

Dine erfaringer

Har du liknende erfaringer med "kreativ" markedsføring? Del det gjerne i kommentarfeltet nedenfor!

(Kilde: PC Pro)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen