Dell U2717D har syltynne rammer

Dell U2717D

(Bilde: Dell / Shutterstock)

Dell U2717D har syltynne rammer

Dell slipper ny monitor.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Dell lanserer en ny modell i sitt monitor-sortiment, og denne gangen er det en ny 27-tommer som står på menyen. Den kan blant annet friste med ekstra tynne rammer rundt selve skjermen, melder TechPowerUp

Med denne skjermen satser altså selskapet på deg som nå sitter med tanker om å skaffe flere skjermer – og ønsker å begrense overgangen mellom panelene. 

Godt under én centimeter tynne

Dell velger å kalle denne modellen U2717D InfinityEdge, og siste del av betegnelsen viser til at rammene er tynne. For å være presis er rammen nøyaktig 7,3 millimeter tykk oppe og på sidene, mens den legger på seg til 8,4 millimeter på undersiden. 

Det betyr at du holder deg under halvannen centimeter dersom du setter disse skjermene ved siden av hverandre. Det følger også med en fot som lar deg justere ønsket høyde og vinkel på monitoren. Du kan også dreie skjermen på høykant dersom du ønsker det. 

Har IPS-panel

Skjermen fra Dell skal gjøre det bedre å sette flere skjermer sammen.
Skjermen fra Dell skal gjøre det bedre å sette flere skjermer sammen. Foto: Dell

Stadig flere skjermer tar i bruk IPS-teknologi i skjermene sine – så også gjør Dell med denne modellen. Monitoren skal maksimalt kunne gi deg WQHD-oppløsning, altså kan du få totalt 2560 x 1440 piksler inn på skjermflaten. 

Videre skal skjermen klare å by på 60 bilder i sekundet ved denne oppløsningen, og den statiske kontrasten er oppgitt til 1000:1. D2717D bruker hvite LED-dioder som bakbelysning, og vil kunne klare maksimalt 350 cd/m2 med lysstyrke. 

Kan muligens brukes som spill-skjerm

Et IPS-panel betyr nødvendigvis ikke at den ikke er brukbar til å spille på. Dell sier dog ingenting konkret om dette annet enn at reaksjonstiden for panelet oppgis til 8 millisekunder (6 millisekunder i Fast-mode) fra grått til grått. 

Hva farger gjelder kan denne modellen skilte med støtte for 8-bits fargespekter. Det betyr at den gjengir omtrent 16,7 millioner farger. Skjermen kommer levert med to HDMI 1.4-porter, én mini-Displayport 1.2, én DisplayPort 1.2, samt fire USB 3.0-porter og en 3,5 millimeter lydutgang. 

Når Dell 2717D kommer i butikken, og hva den kommer til å koste deg er ennå ikke kjent. 

Lyst på en råtass av en 21:9-skjerm?
Sjekk ut denne heftige modellen fra Acer »

(Kilde: TechPowerUp, PCMonitors)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen