Det er uvisst hvordan den nye skjermen vil se ut. Dette er den eksisterende Ultrasharp U2713HM.
Det er uvisst hvordan den nye skjermen vil se ut. Dette er den eksisterende Ultrasharp U2713HM. (Bilde: Dell)

Dell slipper ny Ultrasharp-skjerm med slank ramme

25-tommer med god oppløsning underveis fra PC-kjempen.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Dells UltraSharp-skjermer begynner å bli ganske så tallrike, og den hittil siste modellen UZ2315H dukket opp så sent som i slutten av august, til ganske brukbar mottakelse her på verket.

Denne modellen hadde et litt kjedelig utseende med ganske tykk ramme, men nå ser det ut til at Dell har en ny UltraSharp-modell på gang som ikke bare byr på ekstra mager ramme, men også solid oppløsning.

25 tommer

Skjermen er riktignok ikke offisielt kunngjort av Dell, men ble snappet opp av blant andre danske Flatpanels.dk etter at den dukket opp på sidene til sertifiseringsstandarden Energy Star nylig.

Modellen ser ut til å få navnet U2515H og får en skjermstørrelse på 25 tommer, og dermed blir skjermen ifølge Flatpanels blant de aller første på markedet i denne størrelsen.

Ellers vil modellen ifølge Energy Star-beskrivelsen få en oppløsning på 2560 x 1440 piksler, noe som må sies å være høyst akseptabelt for en skjerm på denne størrelsen.

Kan være rett rundt hjørnet

Det foreligger ellers ikke så mange tekniske detaljer, men om vi skal tro nettstedet TFT Central benytter skjermen seg av et nytt IPS-panel fra LG som visstnok skal være designet for svært spinkle rammer. Dette LG-panelet skal angivelig også by på et kontrastforhold på 1000:1, 178-graders innsynsvinkel og lysstyrke på 350 cd/m2.

TFT Central mener videre at panelet gikk i produksjon denne måneden, som kan bety at U2515H blir lansert enten på tampen av året eller i begynnelsen av neste år. For pris og flere detaljer må vi vente på offisiell kunngjørelse fra Dell.

Dell har en annen heftig skjerm på gang: Den får 5K-oppløsning og tilhørende stiv prislapp »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen