Deler ut gratis minnekort

Nokias skyvetelefon i N-serien, N80, ble lansert med brask og bram i Barcelona i februar i år. Har du planer om å kjøpe deg et eget eksemplar av telefonen, kan det glede deg at Nokia har en liten gave på lur til deg.

For å belønne alle som kjøper seg et eksemplar av N80, har produsenten startet en kampanje hvor de gir bort et 512 MB miniSD-minnekort til alle som kjøper eller har kjøpt seg en Nokia N80. Kampanjen frem til 24. september i år.

For å få det ekstra minnekortet, må du gå til Nokias kampanjeside. Etter at du har registrert personalia og IMEI-nummeret til telefonen din, vil du få tilsendt minnekortet i posten.

N80 har et internminne på 40 MB. Legger du til minnet du får ved å delta i Nokias gi bort-kampanje, sitter du igjen med 552 MB plass til å lagre sanger, bilder og annen moro du måtte ha på telefonen.

Anna Svensson i Nokia forteller til Amobil at kampanjen er en ekstra påskjønnelse til N80-eiere som bruker alle mulighetene N80 har å by på, og som dermed har behov for mer minne.

Høyteknologisk tjukkas
N80 er en kraftkar av en telefon, på flere måter. Med en tykkelse på hele 2,6 centimeter, er telefonen én av de mest lubne på markedet i dag.

Men under panseret har N80 mye godteri å by på for mobilfantasten. Her finner du blant annet 3G, Wi-Fi og et tre megapikslers kamera. Telefonen har også støtte for teknologien Universal Plug and Play, som lar deg vise filmer på TV-en, spille av musikk på stereoanlegget og lignende - via Wi-Fi.

Vi i Amobil har også prøvd ut et eksemplar av N80. Hva vi syntes om telefonen kan du lese i testen vår.

Har du lyst til å sjekke alle spesifikasjonene til N80 før du kjøper deg et eksemplar, kan du lese disse i prisguiden vår.

(Kilder: Nokia)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen