Del Toro tar trolig Hobbiten

Tidligere har det blitt kjent at "Hobbiten" vil bli filmet i to deler, og nå ser det rimelig klart ut at Guillermo del Toro får i oppgave å regissere begge filmene med de små hårete raringene.

Snakker med produksjonsselskapet

The Hollywood Reporter, som skriver om saken, har lite annen informasjon enn at Del Toro er i snakk med produksjonsselskapet om å ta jobben. Aintitcoolnews melder på sin side at Del Toro etter all sannsynlighet tar regijobben, men at dette ikke er endelig bekreftet på grunn av streiken i Hollywood.

Her Peter Jackson i snakk med en av Hobittene. Neste regissør ut er altså Guillermo Del Toro.
Her Peter Jackson i snakk med en av Hobittene. Neste regissør ut er altså Guillermo Del Toro.

Del Toro må være en av klodens mest opptatte regissører. Den meksikanske regissøren har meldt sin interesse for uttalige filmer, blant annet den avsluttende Harry Potter-filmen. David Heyman, som er produsent bak Harry Potter-filmserien, har imidlertid uttalt at Del Toro sannsynligvis ikke er aktuell fordi han er for opptatt.

Rydde avtaleboka

Innspillingen av ”Hobbiten” vil begynne i 2009, og får regissøren jobben blir han nok nødt til å ordne opp i avtaleboka først, og dermed avlyse noen av de tidligere annonserte prosjektene sine.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen