Del Toro med Frankenstein?

Den meksikanske regissøren har etter hvert vokst seg stor i Hollywood, og hans siste film ”Pans Labyrint” fikk strålende kritikk her til lands. Tidligere har regissøren uttalt at Frankensteins monster er et av hans absolutte favorittmonstre, og nå har Del Toro fortalt MTV at han ønsker å lage den ”definitive” utgaven av Mary Shelleys roman.

Slik så monsteret ut i James Whales kjente filmatiseringen fra 1931.

Miniserie

- Den eneste måten å gjøre en skikkelig filmatisering av boka på er ved å lage en 4-timers miniserie. Jeg tror også det er andre måter å fortelle historien på enn det som er gjort tidligere, forteller Del Toro i et intervju.

Regissøren er fremdeles helt i begynnerstadiet for prosjektet, og det er fremdeles usikkert om Del Toro offisielt har fått i oppdrag å gjøre en filmatisering, eller om dette er et prosjekt han holder på med for sin egen fornøyelses skyld.

Den siste tiden har det sirkulert mangfoldige rykter om Del Toro og hans filmprosjekter. Mens ”Hellboy 2” er i post-produksjon holder regissøren også på med planleggingen av filmene ”3993", "The Mountains of Madness" og "Haters". I tillegg har Del Toro vist sin interesse for filmprosjektet basert på dataspillet ”Halo”.

Når regissøren skal få tid til å vekke liv i Frankensteins monster er derfor usikkert.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen