Del opp harddisken, helt gratis

Del opp harddisken, helt gratis

Gratisprogrammet Easeus Partition Master 8.0.1 er klar for nedlasting. Et brukervennlig program som kan brukes til å opprette, slette, flytte og endre størrelsen på partisjoner. Det kan også brukes til å legge sammen flere partisjoner, og utvide systempartisjon.

Blant nyhetene i versjon 8.0.1 er overhalt grensesnitt – det har et utseende som er mer tilpasset Windows 7. Menyene er også blitt mer dynamiske i den forstand at undermenyene endres i forhold til hvilken partisjon man jobber med. Ytelsen skal også være bedre.

Last ned

Du finner informasjon om Easeus Partition Master og nedlastingslenke på partition-tool.com. Programmet støtter Windows XP, Vista og Windows 7, og det støtter både Windows 32-bit og 64-bit. Det finnes også i betalversjonene Professional (29,95 USD) og Server (159 USD).

Betalversjonene har blant annet innebygd WinPE, et verktøy som gjør det mulig å skreddersy Windows-installasjon, og som gjør det mulig å redde en eventuelt krasjet partisjon. Les mer om de ulike versjonene på partition-tool.com.

(Kilde: Betanews)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen