Del lyssettinger med Sylights

Den Paris-baserte fotografen Pierre-Jean Quilleré lanserte nylig verktøyet Sylights, som lar deg skissere opp, samt dele forskjellige oppsett for lyssetting med andre. Etter ca sju måneder med utvikling er Sylight gjort tilgjengelig for allmennheten, men vil være under løpende utvikling og flere funksjoner vil bli lagt til etter hvert.

Verktøyet er gratis i bruk, men ifølge nettsiden selv vil de kanskje slippe en betalingsversjon med ekstrafunksjoner i fremtiden. For å starte skisseringen er det bare å gå til deres sider, og høyreklikke på rutenettet for å legge til nye elementer som:

  • kameraer
  • lerret/bakgrunn
  • reflektorer
  • blitser
  • softboxer
  • låvedører

Ved å trykke i venstre øvre hjørne av objektene kan du slette dem, rotere dem ved å trykke og holde i øvre høyre hjørne, og skalere ved å dra i nedre høyre hjørne.

Du trenger ikke å logge inn eller registrere deg for å bruke verktøyet, men da vil skissen din forsvinne etter 24 timer. Du kan velge om du vil registrere deg direkte hos Sylights eller via Facebook med Facebook connect. Ved å logge inn vil du kunne lagre skissene permanent, samt få tilgang til flere andre funksjoner, som din egen profilside og mulighet til å dele dine skisser med andre.

Med Javascript aktivert i din nettleser er Sylights kompatibel med Firefor 3.5, Google Chrome, Safari 4, Internet Explorer 7 og 8, samt Opera 10.53, ifølge produsenten selv.

Eksempel på oppsett lagd med Sylights.
Eksempel på oppsett lagd med Sylights.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen