Del bildene med Picasa

Alternativ tekst mangler

Picasa er et gratis program fra søkegiganten Google som kan brukes til å organisere, redigere og dele ut dine digitale bilder.

Google har nå sluppet en ny funksjon i Picasa som har fått navnet Picasa Web Albums med adressen picasaweb.google.com. Den nye funksjonen skal gi brukeren muligheten til å legge ut sine bilder på nettet, og på en svært enkel måte dele dem med andre brukere.

Den nye funksjonen er foreløpig kun for inviterte brukere. Det har riktignok også tidligere vært mulig dele ut bilder med Picasa, men den nye funksjonen skal være enklere i bruk.

Picasa Web Albums skal gjøre det svært enkelt å legge ut bilder på nettet med kun ett museklikk. Brukere som eventuelt deler ut bilder trenger Gmail-konto, men andre brukere som ser på bildene trenger ikke en slik konto eller noen form for registrering. Brukere skal eventuelt kunne kommentere bildene.

Google tilbyr gratis lagringsplass for rundt 1000 bilder. Ønsker man mer lagringsplass for bildene må man betale for dette. Bilder som overføres ut på nettet blir automatisk tilrettelagt for visning på nettet.

Les mer om Picasa Web Albums på nettsiden picasa.google.com/web.

(Kilde: Cnet news.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen