Deg selv som visittkort
Teknofil

Deg selv som visittkort

Selv om vi til stadighet deler ut visittkort til nye bekjentskaper og jobbkontakter, vet man av egen erfaring hvor ofte disse kortene havner i en rotehaug på skrivebordet eller rett i søpla.
 
Det er kanskje nettopp derfor LEGO har laget noen helt spesielle visittkort til sine ansatte. De kan ifølge Popgadget levere fra seg små noen små legofigurer som nok vil skille seg ordentlig ut i visittkortbunken.

Ligner eierne
Ikke bare har de navnene skrevet på magen og kontaktinfo på ryggen, de små legofigurene kommer i ulike utseender og skal dermed ligne på personene som deler dem ut.
 
Hvor kreative de enn er, er det kanskje litt upraktisk hvis man for eksempel skal på messe og skaffe seg en rekke nye kontakter. De morsomme visittkortene tar jo litt mer plass i lomma.
 
Andre knep
LEGOs originale visittkort er foreløpig kun for deres egne ansatte, men ønsker du virkelig å skille deg ut, finnes det mange utradisjonelle varianter på markedet. Det er for eksempel noen som har prøvd seg med litt mer forseggjorte visittkort i tre eller metall.
 
Ellers er det jo bare å ty til hjemmelagde varianter, kanskje du kan gjøre som LEGO og finne inspirasjon i barnas lekekasse?

 


Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen