Anmeldelse Dead or Alive 5

Det skorter ikke på barmfagre damer og overmuskelløse menn i Dead or Alive 5.

Et veldreid slåssespill

Dead or Alive 5 er det beste spillet i serien.

[Gamer.no]: Dead or Alive-serien har et godt rykte, og er en av de bedre slåssespillseriene der ute. Team Ninja er dyktige når det kommer til voldsom, urealistisk action, og er kjent for ninjaer, fyrverkeri, «wow»-effekter og bikinibabes. De har på mange måter balansert på en knivsegg her, og utgivelser som Dead or Alive Xtreme Beach Vollyball (med oppfølgere!) kan få deg til å undre på hvilke image de ønsker å ha.

Jump kick!
Jump kick!

Som stor fan av Dead or Alive-serien har jeg ignorert puppefikseringen og kost meg med spillene — men det betyr ikke at jeg ikke er fornøyd med den lille forandringen Team Ninja har valgt å gjøre for dette spillet.

Det handler om slåssinga

Det er mer enn nok å se på, for begge kjønn, men barmfagre damer og overmuskelløse menn har ikke vært Team Ninjas største fokus denne gangen. I min mening er Dead or Alive 5 det beste spillet i serien. Utvikler har kvittet seg med mange av de elementene som ikke bidro til noe positivt, men som strengt talt holdt serien tilbake.

Mange flotte arenaer.
Mange flotte arenaer.

Denne gangen handler det om slåssinga. Dead or Alive 5 er et flott slåssespill med plenty av gode visuelle effekter og spennende kamper, både for erfarne fans av serien og nybegynnere.

Flott grafikk

Snedige knappekombinasjoner og noen nye tillegg har gjort kampsystemet meget balansert. Når du legger til de spennende, interaktive arenaene og flott grafikk får du et meget underholdende slåssespill. Du kan fremdeles spørre hvorfor Kasumi nesten ikke har på seg klær når hun skal slåss på Antarktis, men jeg lover — Team Ninja har tatt et steg i riktig retning.

Om du liker slåssespill og er villig til å gi Dead or Alive 5 en sjanse, vil du ikke bli skuffet. Det spiller ingen rolle om du er en turneringsekspert eller en knappemoser — det ligger timevis med hardtslående underholdning her.

Dead or Alive 5 er i salg til PlayStation 3 og Xbox 360 (testet).

Dom Xbox 360: 8/10 SVÆRT GODT

Tidligere utgaver av Dead or Alive har høstet kritikk for innholdet.
Les mer: Dead or Alive: Dimensions anklages for barneporno

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen