De største tabbene i Photoshop
Teknofil

De største tabbene i Photoshop

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Nettsiden Photoshopdisasters.blogspot.com har på kort tid skaffet seg en stor fanskare av daglige besøkende. Nettsiden har samtidig blitt alle fotografer og billedbehandleres store skrekk, og det er slett ikke uten grunn.

Se billedgalleri med de største flausene her.

Finner stadig nye tabber
Nettsiden går nemlig møysomlig gjennom både nettsider og magasiner på jakt etter bilder som helt tydelig har fått seg en runde i Photoshop. Og det er ikke rent små tabber nettsiden presenterer. Her er det hentet frem både modeller med fire fingre, pornostjerner uten navle og armer tilsynelatende uten kropp. Det er mye som kan gå galt i jakten på det perfekte bildet.


For utrolig til å være sant?
Det er flere nettsiders som har fine billedgallerier på nett over bilder som har kommet litt feil ut. Det finnes en rekke andre billedserier over lignende feil. Nettsiden Cracked har på sin side hentet frem en rekke bilder du nesten ikke kan tro ikke har vært gjennom en runde i bildebehandlingsprogrammet. Disse bildene skal etter sigende være umanipulerte, det kan klart tyde på at virkeligheten ofte overgår fantasien.

Her kan du se billedgalleri med både tabber og ekte bilder. Klarer du se hva som er hva?Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen