De siste julegavetipsene

Kalenderen viser lille julaften og i løpet av det kommende døgnet må alle gaver være kjøpt inn og lagt under treet. Det er ikke noe nytt fenomen at flere av oss ennå ikke ferdig – eller har startet å kjøpe årets julegaver. Arrester meg om jeg har feil, men dette ”problemet” er mest utbredt blant gutter, og vi har vel alle vært ute timen før alt stenger for å sikre ønskelisten.
Det kan være både fordeler og ulemper ved å handle julegaver ett døgn innen julen ringes inn, og her kommer noen tips til gave for deg som kanskje har leitet etter julegaven alle ønsker seg, men som ingen butikker har.
Finn riktig spill
Konsoller og PC-er får som regel nytt påfyll av spill rundt juletider, men som alltid er det noen spesielle titler som er mer ettertraktede enn andre. Om du ikke har fått noe konkret ønske om spill, og du ikke har peiling på hva som bør legges under treet, kan løsningen være å besøke Gamer.no sin egen handleguide for spill.
Om ikke et spesielt spill står på ønskelisten er det uansett viktig at du husker å få med en byttelapp. Spiller jo som kjent veldig individuelt og derfor kan det være smart at mottakeren av gaven eventuelt har mulighet til å bytte. Bare husk at som regel gjelder ikke byttelappen dersom spillet eller forseglingen er brutt.
Ny mobil
Mobiltelefon er noe vi alle har et forhold til, og vil som regel alltid slå godt an under juletreet. Prisen på en mobiltelefon kan være veldig varierende, og du får mobiler fra under fem hundre kroner uten abonnement og oppover.
Om du ikke helt har peilet deg ut en konkret modell eller fabrikat på mobilen kan du benytte Mobilens tjeneste for å finne tips til hvilken mobil som passer personen du har tenkt å kjøpe til. I denne tjenesten kan du sette forskjellige egenskaper, slik at du siler ut uaktuelle modeller. Når du har søkt opp de aktuelle modellene kan du også se scoren telefonen har fått i test, og link slik at du kan lese hele testen.
Minnekort
Enkelte personer har jo som regel ”alt”, og har du en person som ikke ønsker seg noe, men har en del tekniske produkter fra før, kan et minnekort være en flott gave. Som regel har man alltid brukt for et minnekort, spesielt om man har interesse for å ta bilder.
Eneste hinderet for å kjøpe et minnekort er å vite hvilken type minnekort som trengs. Minnekort kommer jo i flere størrelser og formater, og det kan være fort gjort å bli vippet av pinnen når du skal kjøpe. Klikk deg inn her for å lese vår guide om minnekort.
Siste utvei
Et problem er ofte at ting begynner å bli utsolgt når du i småpanikk løper rundt for å finne gaveønsket kun timer før butikkene stenger. Om du ikke finner det konkrete gaveønsket kan siste utvei være å kjøpe et gavekort.
For å gjøre denne gaven mer spennende kan du for eksempel lage et personlig kort, og benytte deg av nettet til å for eksempel finne bra motiver og illustrasjoner. En annen vri kan være å få tak i en stor eske, og legge gavekortet sammen med noe helt annet, slik at mottakeren av gaven må grave litt og ikke minst forundres i det han tildeles gaven.

Om du er av den datakyndige sorten, har du sikkert opplevd å sitte med familie og venners dataproblemer i julen. Lag et eget gavekort der du tilbyr vedkommende to timer med din datatjeneste.

Les også: Slik blir du julens PC-doktor

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen