De nyeste ryktene om ny Iphone

For de fleste tar det nå nesten for gitt at en 3G-versjon av den populære mobilen til Apple dukker opp i løpet av juni. De siste ryktene tilsier nå at den kommer allerede 9. juni, under Apples utviklerkonferanse WWDC. Andre har tidligere spekulert i at den nye mobilen ikke slippes før på ettårsdagen til den første mobilen, nemlig 28. juni.

Uansett ser det ut til å være duket for en telefon som er teknologisk overlegen forløperen. I hvert fall hvis vi skal tro alle ryktene som har versert i det siste.

Med GPS og fjernkontroll
Telefonen skal nemlig ha innebygd GPS-støtte, skriver Engadget. Denne løsningen skal ikke overraskende overgå dagens mobilbaserte lokalisering. At flere nå tror den får GPS kommer av at det er funnet referanser til måter å kommunisere GPS-koordinater i den kommende 2.0-versjonen av programvaren i Iphone.

Det er også funnet spor i programvaren som tyder på at Iphone 2.0 kan brukes som en fjernkontroll enten mot en PC eller Apple TV, ifølge svenske Macworld. Programmet Icontrol skal gi denne muligheten, i tillegg til å kunne streame innholde fra Itunes til Iphone.

Andre ting som det spekuleres i skal komme til Iphone etter hvert er såkalt haptisk teknologi, skriver Palluxo.com. Dette gjør at telefonen vibrerer når det trykkes på skjermen, noe som skal gi brukerne til en bedre brukeropplevelse.

Ikke tynnere
Videre spekuleres det i at det ikke er sikkert at den nye 3G-mobilen til Apple blir noe tynnere. Mange har regnet med et tynnere design, men nå ser det faktisk ut til at den skal bli noe tykkere, og det aluminiumsfargede dekselet skal byttes ut med et blankt, svart deksel. GPS-modulen skal for øvrig visstnok legges inn i dette dekselet.

Andre endringer i designet skal også føre til at det er mulig å bruke vanlige hodetelefoner. I dagens versjon er utgangen til hodetelefoner designet på en måte som gjør at de aller fleste hodetelefoner krever en adapter for å fungere.

Skal selge mye
At Iphone har stor tro på at en 3G-versjon av Iphone hersker det liten tvil om. Det vil åpne mange nye markeder for selskapet, som for eksempel i Norden, der de fleste har ment at dagens Iphone er teknologisk utdatert.

Ifølge digitimes har Foxconn Electronics allerede mottatt en ordre på neste generasjon av Iphone, og de forventer å levere tre millioner eksemplarer i løpet av juni. Selskapet går for øvrig ut fra at det vil selges opp mot 25 millioner eksemplarer i løpet av sin levetid.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen