De heteste Apple-ryktene

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Alternativ tekst mangler
Er dette bildet ekte? Og viser det en iPod med bredskjerm?

I morgen er det duket for Apple-lanseringer, og som vanlig koker det i ryktekjelen i forkant av arrangementet. Det forventes at det skal vises frem nye datamaskiner, men for en gangs skyld er det iPod- og iPhone-ryktene det snakkes mest om

En av de siste påstandene som er notert på ryktebørsen er "sikre" bevis på at Apple nå er klar med en bredskjermsutgave av iPod, ssom er laget for de som ønsker å se video på farten. Apples presentasjon finner sted i Yerba Buena Center for the Arts Theatre i San Francisco. Og det er her ryktet har startet.

Påstanden er at en av de ansatte der hvor arrangementet finner sted har sett en av de gigantiske plakatene og knipset et utydelig mobilbilde som skal vise en iPod bredskjerm. Hvorvidt dette er sant eller ikke, skal vi ikke mene så mye om, men en ting som er sikkert er at det er veldig lett for kyndige å manipulere bilder i et bilderedigeringsprogram.

Alternativ tekst mangler
Er dette iPhone?

Klart for iPhone?
I tillegg til iPod-ryktet, er det - som alltid - knyttet store forventninger til om Apple vil lansere sin iPhone denne gangen.

Tidlig i forrige uke gikk Apple-analytiker Shawn Wu hos American Technology Research (ATR) ut og påstod at de hadde sterke bevis for at iPhone er rett rundt hjørnet. I følge Wu kommer iPhone til å ligne iPod Nano, og og komme i tre fargevarianter.

Dette har ATR kommet frem til ved å studere produksjon og bestillinger hos fabrikker som produserer blant annet mobiltelefoner.

Om ryktene og spådommene skulle slå til, får vi altså to nye lommeprodukter fra Apple i morgen. Og dersom ryktene ikke stemmer, er det i alle fall ikke første gangen akkurat det skjer.

Vi følger selvsagt med på Apples presentasjon i morgen, og rapporterer fortløpende dersom det skulle dukke opp mobiltelefoner eller iPod-er.

(Kilder: Engadget.com, Tuaw.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen