De grønnkledde er på plass

Tar du mange nok blir det tungt
Tar du mange nok blir det tungt

Hardware/Hamar: Det mangler ikke på flatskjermer, colabokser og halvslitne nerder på TG, men vi finner også den rake motsetningen i form av representanter fra Forsvarets ingeniørhøgskole. Strengt tatt hadde de bommet ganske bra med kamuflasjen, men det skyldes strengt tatt at det var det de hadde liggende og at det egentlig matchet fargen på containeren.

Vi huket tak i en av dem for en prat.

Kan ikke du fortelle litt om hvorfor dere er her. Greit nok, det spilles mye krigsspill her, men kan det ha noen som helst relevans for dere?

Ja faktisk, vi er Forsvarets ingeniørhøgskole og driver mye med IT, så vi føler at vi passer inn her i aller høyeste grad. Har du en viss interesse for slikt og i tillegg er litt sporty kan dette være noe for deg. Her har vi blant annet en armhevningskonkurranse, kanskje du skulle prøve deg?

Armhevninger? Greit nok at jeg er godkjent infanterist, men å toppe listen som passerer 70 stykker er det bare å glemme.

Vi tar også turen inn i containeren som de har tatt med seg. Dette er så langt fra en syvduker med vridd topp som man kan komme, men så brukes de også i Afghanistan. Der inne venter det flere hyggelige grønnkledde.

God stemning på innsiden av containeren
God stemning på innsiden av containeren

Vel inne blir undertegnede bombardert med gode argumenter for hvorfor man skal velge Forsvaret som utdanningsinstitusjon. De frister blant annet med gratis kost og losji, samt et eget stipend. Så om du vil ha en bachelorgrad under gunstige omstendigheter kan det lønne seg å stikke innom den hvite containeren ved scenen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen