De glemskes favoritt

De Tankspriddas Riksförbund er svenskenes forening for surrekopper, og er du distré og glemsk, har du nok en god grunn til å gå til anskaffelse av en mobiltelefon.

En syvende sans kan også holde styr på bursdager og viktige møter, men det geniale med en mobiltelefon er at du slipper å huske å sjekke om du har viktige avtaler – den sier fra helt av seg selv.

Foreningen har testet syv mobiltelefoner fra syv forskjellige produsenter, og har i hovedsak fokusert på funksjoner for alarm, kalender, synkronisering, huskelapper, brukervennlighet samt øvrige finesser.

 

Best i test - igjen

Det er ikke den første stortesten Sony Ericsson K750 vinner. Både som kameramobil og mobiltelefon har den blitt godt mottatt i både Norge og vårt naboland.

Nå viser det seg at K750 også er den beste hjelperen for glemske hoder, blant annet fordi huskelapper kan vises på mobiltelefonen i hvilemodus, noe de andre mobiltelefonene i testen ikke kan. På en delt andreplass kom Samsung E760 og Sharp 902 som også fikk høye poengsummer.

 

Vurderingen av vinneren lyder som følger:

”Sony Ericsson har ikke den beste kalenderen eller flest alarmer, men for små enkle noteringer er den definitivt best. Å legge til nye hendelser kan knapt gjøres enklere, og å bli møtt av en elektronisk huskelapp hver gang mobilen er i hvilemodus, gjør at du ikke glemmer så lett”.


Har du en K750, er det med andre ord bare én ting du trenger å huske: Ta alltid med deg mobilen og ikke legg den fra deg!

Les mer om de glemske svenskene og se hele testen her.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen