De første Zune-testene er her

Alternativ tekst mangler
Klikk for større bilde

I midten av september lanserte Microsoft musikkspilleren Zune. Denne uken har spilleren dukket opp i amerikanske butikkhyller.

Lanseringen skjedde med brask og bram; konserter ble holdt i sentrale byer for anledningen, og Bill Gates ga bort en Zune-spiller til et tilfeldig medlem av publikum.

Konsertene ble holdt av blant annet Queens Of The Stone Age (New York), Red Hot Chilli Peppers (Los Angeles), T.I. (Atlanta), Lupe Fiasco (Chicago), Morgan Heritage Band & Richie Spice (Miami) og The Secret Machines (Seattle).

Nå begynner det å virkelig strømme på med Zune-stoff på nettet. Bilder og tester florerer i blogger og nettsider. For kort tid siden fikk Zune sin egen nettside, nemlig Zune.net. Her finner du bilder og informasjon om Zune.

Den første testen av Zune var det Gizmodo som publiserte, den 3. november. De fleste andre testene kom ut på nett i går.

Da Engadget åpnet Zune-embalasjen tok de også opp video av begivenheten.

Det finnes allerede drøssevis filmer og video av Zune. Zune kommer i tre forskjellige farger, henholdsvis sort, brun og hvit.

Trykk på bildene for å se de i full størrelse

Nå går det imidlertid rykter om at også en rosa og en oransje Zune allerede er på vei, på bakgrunn av bilder av en rosa Zune liggende i orginal embalasje.

I tillegg til Zune-spilleren, ble også tilbehøret sluppet på markedet denne uken. Microsoft publiserte også bøttevis med bilder av tilbehøret.

Zune Home Pack
Zune Home Pack er en pakke som skal inneholde alt du trenger for å bruke Zune-spilleren i hjemmet. Hjemmepakken inneholder en lader, en dockingstasjon, en kabel for å koble Zune-spilleren til TV og HiFi-anlegg, en fjernkontroll og en kabel for å synkronisere Zune mot PC-en.

Trykk på bildene for å se de i full størrelse

Zune Travel Pack
Zune Travel Pack er en reisepakke. Her finner du en lader, en fjernkontroll, et hodesett, en bæreveske og en synkroniseringskabel.

Trykk på bildene for å se de i full størrelse

Zune Car Pack
For deg som vil ha all musikken på Zune også når du sitter i bilen, eller om du rett og slett vil overdøve skranglelydene i bilen din, kan Zune Car Pack være en god investering. Pakken inneholder en FM-tuner og en billader.

Trykk på bildene for å se de i full størrelse

Til tross for at Zune er lansert i statene, vet vi ikke når den kommer til våre trakter. Foreløpig er det ikke engang sikkert at Zune vil lanseres i det europeiske markedet.

Microsoft-direktør for det britiske markedet, Gordin Fazer, sier Microsoft først konsentrere seg om lanseringen i USA før de tar en avgjørelse om hvor den ellers vil lanseres.

Her kan du lese mer om Zune:

(Kilder: Zune.net, Engadget, PVRWire, Pocket PC Thoughts, Gizmodo, Techgage, Computerworld, Anythingbutipod)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen