Motorola Aura er ment å være svært eksklusiv.
Motorola Aura er ment å være svært eksklusiv. (Foto: Motorola)

De første testene av Aura på nett

Motorola lanserte nylig en ny luksustelefon, kalt Aura, til den nette pris av 13 500 kroner. Telefonen, som henter designen sin fra legendariske V70, skal blant annet by på en mekanisk dreiemekanisme som henter inspirasjon fra klokker, sirkelrund TFT-skjerm og håndlagd deksel.

– Skjermen imponerer!

Nå er de første testene av telefonen på nett. Nettstedene Mobile Review og Boy Genius Report har laget hver sin test av sine prøveeksemplar, og begge må bøye seg i støvet. "Motorola Aura er en helt unik telefon du enten vil elske eller hate", skriver Mobile Review. Boy Genius Report skriver på sin side at "Skjermen er uten overdrivelse en av de vakreste og mest imponerende vi har sett."

Begge sidene gir telefonen tommelen opp og spår både Vertu og andre luksustelefoner hard konkurranse fra Aura i tiden som kommer.

Eksklusiv

Med en pris på 13 500 kroner er Aura såpass eksklusiv at du nok sjelden vil oppleve å møte flere med denne telefonen i lommen. At Motorola også har sluttet å selge mobiltelefoner her til lands, og du bare kan kjøpe den via nettbutikken til Motorola, øker eksklusiviteten ytterligere. Telefonen skal komme i salg nærmere jul. Og om vi ikke har sagt det nok allerede, den koster 13 500 kroner.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen