De første detaljene om iPhone

Alternativ tekst mangler
Konseptmodell laget av den japanske kunsteren Isamu Sanada

IPhone har frem til i dag kun vært et rykte, men nå begynner detaljene å sive ut i mediene. I går kunne vi melde at Apple har valgt ut en taiwansk produsent til å lage telefonen, og idag kan nettstedet AppleInsider avsløre de første detaljene om iPhone.

Ifølge kilder i industrimiljøet på Taiwan, skal den nye Apple-mobilen ha et to megapikslers kamera med CMOS-bildesensor, der de forskjellige komponentene er levert av markedsledende produsenter som Foxconn, Largan og Micron. Den taiwanske avisen China Times kunne nylig også melde at telefonen vil ha et sterkt fokus på musikk, og ha mye til felles med Apples bestselgende musikkspiller iPod.

Ifølge de samme kildene vil Apple kunne levere 500 000 til 600 000 telefoner i måneden, med produksjonsstart i februar neste år.

Selv om Apple holder kortene tett til brystet, skal produsenten ha lekket informasjon om hvilke produsenter som er med på prosjektet. Blant produsentene av blant annet minne, skjerm, hovedkort, tastesett og antenne finner vi kjente navn som Intel, Sharp, Tripod Technology, Broadcom og Sunrex.

Catcher Technology, selskapet bak iPod-dekslene til Nano og Shuffle, skal også stå for dekselet på iPhone, om ryktene stemmer.

Sammen med detaljene som ble sluppet torsdag, ble tidligere rykter om at Apple vil lage flere telefoner avkreftet. I første omgang vil det kun komme én iPhone.

Apple har selv verken avkreftet eller bekreftet iPhone.

(Kilde: AppleInsider)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen