De beste påskekuppene på mobil

De beste påskekuppene på mobil

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Du har kanskje en råflott mobil fra før, som kostet deg tusenvis av kroner da du kjøpte den for kort tid siden. På påskefjellet kan det imidlertid være både kaldt og vått for den fine telefonen du har kjøpt. , og er du i alpinbakken står du i fare for å gå på snørra og knuse den stakkars mobilen din. Har du en mindre kul mobil fra før, er det kanskje på tide å oppgradere til noe mer fancy – selvsagt så du kan tøffe deg på After Ski.
Elkjøp, Expert og Euronics har alle tilbud og kampanjer på mobil i forbindelse med påsken.
Elkjøps kampanjepriser
Kundeavisen til Elkjøp utgår allerede lørdag 4. april, og de vil ikke sende ut en ny kundeavis i løpet av påskeferien. Ønsker du å benytte deg av et av Elkjøps tilbud, bør du derfor handle raskt for å være sikker på at du får mobilen du er ute etter til den prisen som er oppgitt nedenfor.
·         Nokia 5800 Xpress Music med Netcom Flexitalk (1 års bindingstid) – 499 kroner.
Denne touchmobilen fra Nokia har blant annet meget gode musikkfunksjoner. Les test av Nokia 5800 Xpress Music her. Abonnementet Flexitalk fra Netcom har en månedspris på 199 kroner i bindingstiden i dette tilfellet.
·         Samsung F480 Touchwiz med Telenor Frihet (1 års bindingstid) – 799 kroner
Ikke lenger blant de nyeste modellene på markedet, men vi lot oss imponere av den lekre touchmobilen Samsung SGH-F480 Touchwiz. Abonnementet Frihet fra Telenor har en månedspris på 199 kroner i bindingstiden.
·         Sony Ericsson W715 med Tele 2 Champion (1 års bindingstid) – 499 kroner
Dette er en ny modell fra Sony Ericsson i Walkman-serien. Abonnementet Champion fra Tele 2 har en månedspris på 189 kroner i bindingstiden i dette tilfellet.
Elkjøp selger også en rekke billige modeller med kontantkort – eller som du kan benytte med ditt eksisterende SIM-kort. Prisene er fra rundt 300 kroner, og utvalget vil variere fra butikk til butikk. Det er en slik type mobil du bør ha med deg i alpinbakken hvis du vil spare den kostbare mobilen du bruker til daglig.

Påskepriser fra Expert
Expert har nettopp sendt ut ny kundeavis, og det mangler ikke på spennende tilbud her heller. Det er imidlertid først og fremst Sony Ericsson-mobiler Expert kan friste med.
·         Sony Ericsson C905 med Netcom Flexitalk (1 års bindingstid) – 999 kroner
Trenger du en glimrende kameramobil for å ta bilder i solveggen denne påsken, er Sony Ericsson C905 utvilsomt et godt valg. Abonnementet Flexitalk fra Netcom har en månedspris på 199 kroner i bindingstiden i dette tilfellet.
·         Sony Ericsson W890 m/Scullcandy Lowrider headsett med Tele 2 Ultra – 199 kroner
Dette er en eldre modell, men Sony Ericsson W890 er uansett en meget god musikkmobil. I tillegg får du her med et greit headsett fra Scullcandy. Abonnementet Ultra fra Tele 2 har en månedspris på 129 kroner i bindingstiden.
·         Sony Ericsson C702 med Telenor Superpluss – 1 krone
Denne mobilen er skapt for aktive mennesker, skrev vi i vår test av Sony Ericsson C702. En allroundmobil som også tåler en trøkk. Abonnementet Superpluss fra Telenor har en månedspris på 129 kroner i bindingstiden.
Hos Expert kan du også kjøpe rimelige kontanttelefoner som koster fra rundt 300 kroner. Utvalget varierer fra butikk til butikk.

Euronics’ påskekampanje
Kundeavisen til Euronics gjelder fram til 11. april, og byr på flere gode mobiltilbud i påsken.
·         Sony Ericsson W595 med Telenor Superpluss – 1 krone
Dette er en pen og slank musikkmobil, og ved kjøp av Sony Ericsson W595 medfølger et minnekort på 2 GB. Abonnementet Superpluss fra Telenor har i bindingstiden en månedspris på129 kroner.
·         Samsung M310 med kontantkort fra Telenor – 399 kroner
Er du på utkikk etter en svært enkel og billig – men likevel brukbar – mobiltelefon, er Samsung M310 et meget godt valg. Her får du både bluetooth, radio, og et enkelt mobilkamera. Du må tegne Kort & Kontant fra Telenor – uten månedspris og bindingstid – for å få telefonen til den prisen, men har du SIM-kort fra Telenor kan du bruke dette i telefonen.
·         Sony Ericsson C702 med Telenor Superpluss – 1 krone
Denne mobilen er skapt for aktive mennesker, skrev vi i vår test av Sony Ericsson C702. En allroundmobil som også tåler en trøkk. Abonnementet Superpluss fra Telenor har en månedspris på 129 kroner i bindingstiden. Samme pris som hos Expert.
I likhet med Elkjøp og Expert har Euronics flere billigmobiler til salgs, men også her varierer utvalget i de ulike butikkene. I tillegg til nevnte Samsung M310 har Euronics LG KP235 til 698 kroner med kontantkort på kampanje. Førstnevnte er imidlertid et bedre tilbud i forhold til prisen.

Velg riktig abonnement
På generelt grunnlag anbefaler vi at du kjøper en mobil til full pris, og heller velger et abonnement som er rimelig i bruk. Et kjapt søk i Ringepriser finner de abonnementene som er billigst i forhold til ditt ringemønster.
 Mange av oss har imidlertid ikke råd til å punge ut med tusenvis av kroner ”up front”, og da er alternativet å kjøpe en subsidiert mobiltelefon med et abonnement som har en høyere månedspris. Dette blir en form for avbetaling. Du bør likevel velge et abonnement som ikke er alt for dyrt å bruke (minuttpris, oppstartspris, SMS, datatrafikk), slik at du ikke taper alt for mye penger ved å binde deg til et dyrt abonnement. Når ett år har gått og bindingstiden er omme, bør du skifte til et rimeligere abonnement – med mindre du da kjøper en ny mobiltelefon på avbetaling.
God påske!

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen