Test

De beste MP3-telefonene

MP3-spillere har gått som en farsott over landet det siste året. Men selv om spillerne har blitt både små og hendige, får du fremdeles en ekstra dings å drasse på. Nå vil mobilprodusentene spare deg for bryderiet, og bygger MP3-spilleren rett inn i telefonen din.

Med en MP3-telefon har du alltid med deg musikken i lommen. Filene laster du rett over fra datamaskinen. Mange telefoner lar deg også utveksle filer trådløst - enten over blåtann eller infrarød.

De fleste telefoner bruker et eget minnekort til å lagre musikk på, og du kan gjerne ha flere minnekort om du vil ha mer lagringsplass å boltre deg på. Om noen ringer deg mens du er fordypet i musikken, skrur telefonen automatisk ned lyden og setter over samtalen slik at du kan begynne å prate. Ørepluggene kan nemlig også brukes som håndfri.

Men hvilken telefon bør man velge? Vi har testet telefoner fra fem forskjellige produsenter, og har sett at det er store kvalitetsforskjeller.

Mange av telefonene har barnesykdommer, og det er kun noen modeller som kan sies å være en fullverdig erstatning for en vanlig MP3-spiller.

PS: Vi har kun testet disse telefonene som mp3-spillere, og har ikke tatt hensyn til tekniske funksjoner og hvordan de ellers er i bruk.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen