De beste mobilspillene

Det å ha ferie innebærer som regel å reise. Det å reise byr på mye venting. En av de få tingene du har med deg hele tiden er mobilen.

Derfor er det kjekt å underholde seg med nettopp mobilen, men det finnes grenser for hvor mange ganger man orker å spille de spillene som fulgte med da du kjøpte den.

Vi har laget en liten liste over de beste spillene du kan laste ned til mobilen din, som vi har testet.

Du kan lese alle testene vi har gjort på mobilspill her.

Tenke- og spørrespill.

The image “http://teknofil.no/img/bw_dice_6.gif” cannot be displayed, because it contains errors.
Trivial Pursuit, er et spill som du kan spille alene, men også sammen med andre. Det er et sosialt og lærerikt spørrespill. Programmet loggfører også hvor mange prosent av spørsmålene du besvarer riktig. For å lese testen går du her, og ønsker du å bestille det sender du bare en SMS med "MNSPILL 815655"og sender den til 1985. Da får du to utgaver for 29 kroner, nemlig Genusutgaven og Globetrotter

The image “http://teknofil.no/img/bw_dice_6.gif” cannot be displayed, because it contains errors.
Du kan også laste ned Zuma, et spill som er morsomt og utfordrende. Konseptet er spesielt, men muligens en ny klassiker til hjernetrim på lik linje med Tetris. Les testen her . For å bestille det, send "mobpremium 00613" til 1982 (49 ,-).

Presisjon og hurtighet.

Mini Golf Castles er et avhengighetsskapende spill som på tross av et keitete konsept, imponerer. Små baner og små mobilskjermer er ypperlig kombinasjon.  Les testen her. For å bestille det, send "MNSPILL 66532" til 1985 (29,-)


Pac-Man er også en nostalgisk og udødelig klassiker. Du kan lese spilltesten her og du får den ved å sende "MNSPILL 216374" til 1985.

Eventyr


Elven Chronicles er et flott eventyrspill som minner mest om Zelda, en klassiker på nintendokonsoller. Spilltesten leser du her og spillet får du lastet ned SMS-meldingen "MNSPILL 911976" som du sender til 1985 (29,-)


Bilspill

Her kan du lese om Crash Racing som er et slags bilspill, med litt mindre vekt på "bil" og litt mer vekt på "Crash" som tittelen tilsier. Du kan få andre biler til å havarere med å skyte opp raketter i eksospotta deres.. for eksempel. Du sender SMS med "MNSPILL 187463 " og sender den til 1985 (49,-)


GRATISSPILL!

En rekke gratisspill er lagt ut her på mobilen.no, så ta en titt på disse;

Tetris, Klassikeren over alle klassikere.
(Klikk på bilde av eska for å laste ned.)

En annen klassiker utgitt av Sega,er Sonic Jump.

3D Fotball!

Arkadespillet Dragon og Dracula : og Dragon and Dracula: Iceland Adventure

Husker du TV-spillet Hugo? Her er hele ni forskjellige gratisspill.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen