Guide

De beste mobilsidene

Mobil - Denne svenske mobilsiden er blant Nordens største, og drives av utgiveren av månedsmagasinet Mobil, som selges over hele Skandinavia. Siden dekker det meste av nyheter og lanseringer, såvel som tester. Ønsker man å følge med på den nordiske mobilutviklingen er dette en anbefalt side. Tilbyr også utvalgte nyheter på engelsk.

Mobilsiden - Danmarks svar på Amobil og Mobil. Denne siden har daglige nyheter i tillegg til en egen seksjon for PDA. Siden byr også på et knippe tester, hvorav noen av dem er av produkter som ikke er å få tak i her til lands.

ITavisen/DinSide - ITavisen dekker de fleste store nyheter og har innimellom tester. En god side, men med en noe vel bred profil for mobilfantasten. Samarbeider med Dinside på tester og lengre nyheter.

Digi - Denne norske siden baserer seg på generelt stoff om IT, og har en egen avdeling for telebransjen. Baserer seg mest på nyheter om hendelser i den norske IT-bransjen, men dekker også større hendelser i utlandet. Har ikke egne tester.

Teleavisen - Bransjerettet nettavis som gir en grundig dekning av telekom-bransjen. Siden har mest fokus på næringsnytt og næringsliv, men tilbyr også en solid testavdeling gjennom søstersiden Mobilen, ledet av Espen I. Schwang. Mobilen er det nærmeste vi kommer en fullverdig norsk mobilside utenom amobil.no.

X-mobil - Het inntil nylig sonyericsson.no, men måtte skifte navn på grunn av en navnetvist med Sony Ericsson. Siden har i den anledning også forandret fokus fra bare Sony Ericsson til nå også å gjelde alle de øvrige mobilmerker. Har et utmerket forum og noe nyheter.

Zedge - Zedge er enda en norsk side som drives på hobbybasis. Siden har i tillegg til enkelte nyheter og tester et eget forum samt en svært fyldig og avansert database med alle de nyeste telefonene. Databasen har også linker til tester av de forskjellige telefonene, både utenlandske og skandinaviske.


Internasjonale nettsteder

Sidene under befinner seg utenfor Norden, og er i større grad rettet mot hva som foregår utenfor våre områder og markeder.

Gizmodo - Denne rimelig ferske siden har raskt utviklet seg til å bli en av de hippeste og mest anerkjente bloggene for teknologi og dippedutter, og brukes blant annet som kilde av det anerkjente magasinet Wired. Et naturlig utgangspunkt for linker til nyheter og tester av forskjelig av elektroniske dippedutter.

Übergizmo - Denne bloggen ligner svært på Gizmodo, men dekker et noe mindre bredt spekter. Er allikevel en blog som er verdt å få med seg ettersom siden ofte er tidligere ute med nyheter, lenge før mange andre.

MobileMag - Denne siden omhandler akkurat som Pda-Nytt det meste innenfor den digitale mobile verden fra MP3-spillere til digitale kamera. Siden har godt stoff om det meste, og har dessuten egne tester.

Mobile Burn - Denne siden handler mer eller mindre kun om mobiltelefoni. Her kommer nyhetene på rekke og rad, sammen med tester og previews. Siden har spørreundersøkelser, noe som er litt uvanlig, og svært utfyllende tester som få andre sider kan vise til. Er man ute etter de siste nyhetene og kun interesserer seg for mobiltelefoner kommer man langt med denne siden.

Infosync - Dette er egentlig en norsk side, men med engelsk som hovedspråk. Infosync dekker det meste av emner innen mobil og PDA for det internasjonale publikumet sitt, og er kanskje en av de mest interessante for mobilbrukere som er ute etter mer "dyptgående" stoff som man ellers må lete litt etter.

GSM Arena - Denne siden omhandler mer eller mindre kun mobiltelefoner, og har en stor database over forskjellige mobiltelefoner. Er man ute etter å se spesifikasjonene til eldre eller kommende modeller, er dette rett utgangspunkt.

Cellular-news - Denne siden skriver titalls artikler daglig om mobiltelefoni. Er man ute etter siste nytt er denne siden et must, men lite bruk av bilder og mye tørr fakta gjør at den kan bli litt dryg i lengden.

Phonescoop - Denne siden har litt nyheter, og endel tester, og kan mer sees som et supplement til sidene over. Den har omtrent en nyhet daglig, og har ellers en grei oversikt over telefonmodeller.

Howardchui - Howardchui er en amerikansk hobbyside av svært høy kvalitet. Nettsiden har et stort antall tester av mobiltelefoner i tillegg til guider og nyheter. Er man ute etter omtale av amerikanske modeller er dette siden å besøke.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen