Guide

De beste gratisprogrammene

Vi har tidligere skrevet en liste over de beste gratisprogrammene for Windows ifølge tidsskriftet PC World, men nå har vi altså kommet med vår egen. De 44 programmene som er nevnt i denne artikkelen, er de vi mener er kremen av gratisprogrammer og selv bruker vi mange av de daglig. De fleste programmene er kun tilgjengelig for brukere av Windows.

Når gratis ikke er best

Ikke alle gratisprogrammer er så bra som man skulle tro, ulempene overgår ofte fordelene. Mange tilsynelatende uskyldige programmer inneholder reklame- og/eller spionprogrammer, slik at du får reklame på PC-en din og får en generelt tregere maskin.

Ofte må du også registrere deg med en E-postadresse, slik at du risikerer å bli bombardert med spam (uønsket post, som oftest reklame). Det kan ofte være smart å benytte en egen E-postadresse for registrering på nettsider, og en egen for privat post. Når du laster ned et gratisprogram burde du alltid være forsiktig med å tro på alle lovord, er noe for godt til å være sant, så er det sannsynligvis det.

I denne artikkelen vil vi gå gjennom følgende kategorier med gratisprogrammer (eng. freeware):

Kommentarer (45)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen