De beste aprilspøkene

Det er bare noen dager siden 1. april, noe som kan merkes på flere forskjellige nettsteder rundt om i verden. Det er kanskje først og fremst de internettsidene som omhandler teknologiske duppeditter og håndholdte enheter som virkelig har benyttet seg av muligheten til å spille leserene et lite puss.

Nettstedet iwantoneofthose reklamerte for et revolusjonerende Blåtann-produkt som kunne forandre livet til brukerene. Det dreide seg rett og slett om en Blåtann-tannkost som kan pusse tennene til brukeren så lenge vedkommende ikke er lenger enn ti meter borte. Det ultimate hjelpemiddel for den late brusdrikkeren med andre ord.

Det samme nettstedet kunne også opplyse om at man aldri trenger å bli forsinket på grunn av barbering mer, ettersom det bare er å kjøpe seg det nyeste innen mobilt tilbehør - en enhet som gjør mobiltelefonen om til en fullverdig barbermaskin.

Den svenske mobilsiden mobil.se skrev om en ny norskprodusert mobiltelefon som kunne by på et spekter av funksjoner som får selv James Bond sine duppeditter til å virke avleggs. Telefonen var blant annet utstyrt med en prosjektor, varmesøkende kamera og selvdestruksjonsknapp.

Vår favoritt er uten tvil PalmInfocenters artikkel om en ny og revolusjonerende versjon av Palm OS som skulle fungere i enheter uten prosessor og minne. Dette skulle åpne muligheter for å installere operativsystemet på både kalkulatorer og leketøysmobiler.

Vi kjørte på vår side en sak på at man takket være en programvare-feil kunne ringe gratis med Nokia 5110. Om dette ga noen uventede utslag på bruktmarkedet vites ikke.

relatert stoff

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen