De visste Super Bowl-resultatet på forhånd
Teknofil

De visste Super Bowl-resultatet på forhånd

Madden NFL traff blink på spillsimuleringen.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Natt til mandag norsk tid spilte New England Patriots mot Seattle Seahawks i finalen i National Football League (NFL), bedre kjent som Super Bowl. Patriots gikk av med seieren i en jevnt kamp som endte 28-24.

Det visste EA Sports på forhånd. Ved hjelp av spillet deres Madden NFL 2015  hadde de nemlig simulert finalen en uke i forveien, skriver Polygon. I spillsimuleringen endte Super Bowl med Patriots-seier, og attpåtil med det nøyaktige resultatet 28-24! 

Riktignok utspilte ikke den ekte Super Bowl-kampen seg helt på samme vis som spillet hadde , men å treffe «spot on» på resultatet må sies å være ganske imponerende likevel. Et utdrag fra den simulerte kampen kan du se her:

Cortana traff også blink igjen 

Det er for øvrig ikke første gang Madden NFL har plukket riktig vinner i Super Bowl. Siden 2005 har det blitt full klaff hver gang, med tre unntak, i 2008, 2011 og 2014.

Også Microsofts tale- og søketjeneste Cortana hadde plukket Patriots som vinner, skriver Windows Central. Cortana har vist seg å være treffsikker tidligere også:

Cortanas tippetips slo til 15 av 16 ganger i fotball-VM »

(Kilder: Madden NFL 2015, YouTube, PolygonWindows Central)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen