(Bilde: Montasje)

De geniale dingsene du ikke visste du hadde lyst på

Ganske enkelt genialt.

Denne uken går startskuddet for verdens største teknologimesse i Las Vegas: CES - Consumer Electronic Show.

Selv om viktigheten av slike messer definitivt har blitt mindre de siste årene for de store og kjente selskapene, som nå stort sett lanserer ting når det passer dem, har messene blitt desto mer spennende for de små selskapene som har de geniale idéene som de ønsker at verden skal oppdage.

Og i år står de små aktørene i kø for å vise frem alle de tingene som du ikke visste du hadde behov for. En klar trend er geniale løsninger som skal gjøre din hverdag med nye nettbrett enklere.

Under kan du se noe av det som skal vises frem

Negler til mobil og nettbrett

I gode, gamle dager var det gjende slik at trykkfølsomme skjermer kom sammen med en form for pekepinne som du benyttet for å trykke og skrive.

Den tiden er stort sett over, og de fleste moderne mobiler og nettbrett bruker såkalt kapasitiv teknologi. Uten å bli for teknisk reagerer disse skjermene på ting som leder strøm godt, noe som betyr at du enkelt kan styre skjermen med huden din, men at de fungerer heller dårlig med negler, penner og andre ting som gjør det enklere å være litt mer nøyaktig.

På CES-messen er det derfor flere selskaper som forsøker seg på å gi deg tilbake kontrollen - gjennom kunstige negler for kvinner, og grufult stygge løsninger for menn.Trykkfølsom bakside

For dem som synes at det er litt for kjedelig med trykkfølsomme skjermer, har selskapet Canopy utviklet en merkelig liten mobilbeskytter som i tillegg gir deg mulighet til å ha en trykkfølsom bakside.

Nøyaktig hvorfor sliter vi litt med å forstå, men det ser fryktelig spennende ut!


På neste side finner du enda flere geniale og merkelige oppfinnelser!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen