De 3 billigste mobil-abonnementene

De 3 billigste mobil-abonnementene

Du kan spare mye penger over et år ved å velge et abonnement som er gunstig i forhold til ditt forbruk. Med over 100 alternativer å velge mellom kan imidlertid det å velge riktig abonnement virke som en tidkrevende og omfatettende oppgave. Det er det ikke.

Tjenesten Ringepriser hjelper deg med å finne det abonnementet som er billigst i forhold til ditt ringemønster. Den nye versjonen av tjenesten blant annet hensyn til datapakker, SMS-pakker og annet som kan gi positivt utslag på regningen.

Ringemønster er individuelt, så det abonnementet - eller den operatøren - som funker bra for en venn av deg, vil ikke nødvendigvis være det billigste valget for deg.

Det lureste er å legge inn eget forbruk i priskalkulatoren. Da kan du bare legge inn tallene fra din forrige mobilregning. Du kan også trykke på en av brukerkategoriene (Lite, Middels, Mye, Veldig mye) for å få en kjapp oversikt over de rimeligste abonnementene.

For de fire vanlige bruksmønstrene vi har lagt til grunn i Ringepriser, er det disse tre abonnementene som kommer best ut med laveste pris. Forbruk er per måned:


Lavt forbruk: (40 SMS, 80 minutter)


[wip4: img=2]

Billigst: Ludo Terningkast 6
Ringer du lite er dette abonnementet det beste i vår sammenligning. Her får du 185 kroner hver måned som du kan bruke på ringeminutter, SMS, MMS og datatrafikk. Har du et lite forbruk kan du fort ende opp med en mobilregning på kr 0,-.

Nest billigst: Tele2 Sheriff

Se hele listen for Lite forbruk


Middels forbruk: (100 SMS, 160 minutter)


[wip4: img=2]

Billigst: Ludo Terningkast 6
Ettersom 185 kroner tilsvarer en solid rabatt på regningen, havner Ludo Terningkast 6 øverst på listen også dersom du velger Middels forbruk.

Nest billigst: One Call Mobil Faktura

Se hele listen for Middels forbruk


Høyt forbruk: (300 SMS, 480 minutter)


[wip4: img=4]

Billigst: One Call Folkepakka
Med One Call Folkepakka får du 400 ringeminutter (inklusive startavgift), 400 SMS, 10 MMS og 10 MB datatrafikk for 199 kroner per måned. Men bruker du mer enn det betaler du kun One Calls standardpriser.

Nest billigst: Chess OnFlex

Se hele listen for Mye forbruk


Veldig høyt forbruk: (600 SMS, 1600 minutter)


[wip4: img=3]

Billigst: Chess OnFlex
For halvannet år siden lovpriste vi på Mobilen.no et dansk abonnement som du kunne skreddersy selv. Chess OnFlex er det første norske abonnementet som gir deg en tilsvarende mulighet - med gode priser. Dette er det beste valget om du bruker telefonen veldig aktivt.

Nest billigst: One Call Full Pakke

Se hele listen for Veldig mye forbruk


Best for deg
Alle de nevnte abonnementene kan anbefales, men det er særdeles viktig at du legger inn ditt ringemønster for å frem de billigste abonnementene for deg.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen