Et knippe utvalg ... (Bilde: Hello Kitty Museum, Justin Winokur, Stephen Boxall, karlnothing / Flickr, Ikke for gjenbruk)

De 15 rareste bryllupsbildene på nettet

Drømmer du om et unikt bryllup?

Dette er dagen med stor D. Dette er dagen dere har ventet på. Dette er dagen dere har planlagt ned til hver minste detalj de siste månedene.

Det er selvfølgelig snakk om bryllupet. Det skal være storslått. Det skal være perfekt. Det skal være med ... Hello Kitty? Star Wars? Zombier?

Mashable har satt sammen en liste over de 15 rareste bryllupsbildene på Internett, og vi går rett på sak:

Foto: Samantha Robshaw Photography

Tumblr-bruker krisocalypse er så gedigen fan av Doctor Who at hun like gjerne giftet seg med sin utkårede i et bryllup kraftig inspirert av den britiske TV-serien.

Foto: The Goodness

Matt og Asia fant hverandre gjennom spillet Minecraft. Ved hjelp av spillets skapere, fridde til og med Matt til Asia på en MineCon-messe. Resultatet ble selvsagt et klossete Minecraft-bryllup.

Foto: Reddit

David og Ashley giftet seg derimot blant en haug med enhjørninger. Alle vet jo at regnbuer og enhjørninger betyr fantastiske eventyr, men det spørs om det ser like glamorøst ut i virkeligheten. Historien bak enhjørningsmaskene stammer visstnok fra en gang David var full og ropte at han elsket Ashley mer enn enhjørninger. Mer romantisk kan det vel ikke bli.

Foto: Hello Kitty Museum

Andrea og Achim giftet seg i Hello Kitty-delen av den japanske fornøyelsesparken Sanrio Puroland i 2004. Begge er åpenbart Hello Kitty-entusiaster, og de driver også Hello Kitty Museum.

Foto: Peter Pan

Randy og Dorothy, også kjent som Peter Pan og Tingeling, giftet seg i 2009 i Florida. Den fantasirike seremonien har blitt dokumentert i en innholdsrik bildebok på nett. Våg deg inn om du tør.

Se flere rare bryllup på neste side »

Vil du se andre sprø bilder? Sjekk også ut:

Har du noen erfaringer eller bilder fra spesielle bryllup? Del dem gjerne i kommentarfeltet nedenfor!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen