PELSKLEDDE SJARMØRER: De mest populære katteklippene er sett av titalls millioner på YouTube. (Bilde: Skjermbilder, YouTube)

De 15 mest sette kattevideoene

YouTube-pusene er så populære at de har fått sin egen festival.

Bare innrøm det! Du elsker å se kattevideoer på nettet. Det er kanskje flaut å vedkjenne det, men vit at du er ikke er alene.

De mest populære videoene er blitt sett millioner av ganger. En av de mest suksessfulle, "Keyboard Cat", har i skrivende stund over 26 millioner visninger på YouTube. Klassikeren "Very Angry Cat" topper dette med 78,6 millioner visninger siden den ble postet i 2006.

Samlet tusener på filmfestival

Så stort er dette fenomenet blitt at det det nå finnes en egen festival for videoer av menneskets nest beste venn. Forrige torsdag samlet 10000 dyrevenner seg for å overvære "Internet Cat Video Film Festival" i Walker Art Center i Minneapolis. Tilskuerne fikk se mer enn 70 filmer i løpet av en drøy time.

Arrangørene beskriver festivalen som et sosialt eksperiment, for å finne ut om folk våger å se katteklipp sammen med andre, og ikke bare når de sitter alene foran skjermen. Skal man dømme etter oppmøtet, så er katte-elskerne villige til å komme ut av skapet for å dyrke sin lidenskap sammen med likesinnede.

– Det var som om tilskuerne svevde over bakken. Dette var noe de virkelig trengte, sier Rachel Joyce, assisterende PR-sjef for festivalen, til LA Times.

Se alle filmene

Nå angrer du kanskje på at du ikke dro til kattefilmfestivalen? Fortvil ikke. Du kan se alle de 79 videoene fra arrangementet i denne spillelisten på YouTube. Pass på å få med deg "Henri 2, Paw de Deux", en fransk-inspirert film som reiste hjem med "Golden Kitty award" etter en avstemning blant publikum.

Får du ikke nok, kan du nedenfor se de 15 mest sette kattevideoene noensinne på YouTube.

Les også: Her er YouTubes ti på topp

Disse kattevideoene er mest populære:

15. plass: Talking Cat

 

14. plass: Keyboard Cat

 

13. plass: Kitten Surprise

 

12. plass: Don't Pet this Kitty!!

 

11. plass: Cat Talking, Translation

 

Se de 6-10 mest populære kattevideoene på neste side »

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen