De 100 beste nettsidene
Teknofil

De 100 beste nettsidene

Webware, som er en underside av CNet, har latt sine brukere stemme frem de beste nettsidene akkurat nå, og det er mange som går igjen i de ulike kategoriene.

Kåringen er delt inn i er delt inn i ti forskjellige kategorier, musikk, auksjoner, nettsurfing, kommunikasjon, verktøy for produktivitet, publisering og fotografi, søkeverktøy og oppslagsverk, sosiale nettsider, sikkerhet og video.

Nykommer markerer seg
Av sosiale netttjenester er selvsagt både Myspace og Facebook representert, men den nye tjenesten Bebo.com er ukjent for mange her til lands. Den er som Myspace hovedsaklig musikkrelatert, og er den raskest voksende sosiale tjenesten i verden. Bebo.com ble tidligere i år kjøpt av AOL for 850 millioner dollar. Som en kuriositet kan det også nevnes at Bebo er den mest besøkte nettsiden i Irland.

Det sosiale spillnettverket Gaiaonline er også uhyre populært, og her kan du lage dine egne profiler, chatte med venner, med også spille enkle onlinebaserte rollespill. Siden har daglig 300.000 brukere, men mest oppsiktsvekkende er det at siden oppstarten i 2003 har det blitt postet en milliard meldinger i forumet.

Mye musikk
Det er mange om beinet innen musikksjangeren, og det er langt fra bare Itunes som har blitt stemt frem av leserne. En av de mest populære nettsidene er Blogtalkradio og Last.fm, så det er helt tydelig at forbrukere fremdeles setter pris på nettradio. Mer oppsiktsvekkende er det at Microsofts Zune har kommet seg med. Amazon er også representert med sin tjeneste Amazonmp3.

På video er det verdt å merke seg at Youtube havner et lite stykke ned på listen. Amazonunbox, Joost, Netflix og LivestreamTV, rangeres alle sammen foran den populære videotjenesten fra Youtube.

Amazon og Google
To selskaper går igjen som soleklart mest populære i en rekke kategorier, og både Amazon og Google har de fleste av sine tjenester representert på listen, og Google, IGoogle, Google Earth, Google Reader, Google Adwords, Google Calender, Google Docs, Google Maps, Gmail og Google Groups, er alle med.

Les hele kåringen her:
www.webware.com/html/ww/100/2008/winners.html

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen