DC Comics gasser på

Green Lantern får snart egen spillefilm. Illustrasjon: DC Comics
Green Lantern får snart egen spillefilm. Illustrasjon: DC Comics

Hvis noen har beskyldt DC Comics for å henge etter Marvel når det kommer til filmadapsjoner av sine tegneseriehelter, får de nå svar på tiltale. I løpet av kort tid har empireonline.com skrevet to saker om DC og deres filmplaner. Både ”Green Lantern” og ”The Flash” får sine egne filmer. Som om det ikke var nok er forarbeidet til ”Justice League Of America” i full sving.

Green Everwood?

For de som ikke har fulgt med i tegneserietimene på skolen, så handler ”Green Lantern” om en rekke personer som ved bruk av en magisk grønn ring får usedvanlige krefter. Den mest kjente karakteren, Hal Jordan, er en helt vanlig testpilot som blant annet kan fly og gjøre seg selv usynlig da han bærer ringen. Kledd i sitt sjokkgrønne kostyme velger selvfølgelig Hal å bruke kreftene til å beskytte verden.

For en tid siden sirkulerte det rykter om at Warner Brothers vurderte å bruke komikeren Jack Black i en komedie om den grønnkledde helten. Nå ser det derimot ut til at Warner går for en mer seriøs utgave. Den relativt ukjente Greg Berlanti er satt til å regissere filmen. Med en CV som inkluderer TV-serier som "Dawson`s Creek" og "Everwood" er det lite som tilsier at mannen kan håndtere en storproduksjon om superhelter, men vi får håpe Warners vet hva de holder på med.

Wedding Flashers?

Det gjør The Flash også, til tross for at begge tegneseriekarakterene er med i en film om Justice League.
Det gjør The Flash også, til tross for at begge tegneseriekarakterene er med i en film om Justice League.

Om du syntes regissørvalget til Green Lantern virket noe merkelig, så sett deg ned på en stol og pust rolig ut. Regissøren av "The Flash" blir nemlig David Dobkin, mannen som ga oss ”Weeding Crashers”! Regissørens kommende ”Fred Clause”, som handler om julenissens mindre ambisiøse bror, har gitt Dobkin trening i spesialeffekter, men klarer han overgangen fra komedie?

Hvordan DCs to nye filmatiseringer kommer til å forholde seg til ”Justice League Of America” kan vi bare spekulere i. Både "The Flash" og "Green Lantern" er en del av teamet til Justice League, og sannsynligheten er høy for at vi kommer til å få alt for mange skuespillere til å spille ikke fullt så mange superhelter.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen