David Finchers neste film er...

...filmen “The Killer”. For de av dere som lurte: det er ikke snakk om en remake av John Woos actionklassiker, men snarere noe helt annet. Med ”The Killer” skal Fincher adaptere en ikke så kjent fransk tegneserie ved samme navn. Ifølge Empireonline.com handler tegneserien om en profesjonell leiemorder som får problemer både med politiet og sin egen samvittighet. Dermed holder Fincher seg blant thrillerne, sist lagde han den kritikerroste Zodiac.

Får vi se Brad Pitt i enda en tøff rolle i Finchers nye filmprosjekt?
Får vi se Brad Pitt i enda en tøff rolle i Finchers nye filmprosjekt?

Brad Pitt?

Tegneserien, som er laget av franske Alexis Nolent, har nå blitt plukket opp av Brad Pitts produksjonsselskap Plan B Entertainment. Derfor kan det også tenkes at Pitt ønsker en rolle i filmen – som da ville blitt fjerde gangen Pitt og Fincher samarbeider. For tiden holder de to kameratene på med ”The Curious Case of Benjamin Button”, en film om en mann som eldes baklengs. Fra før har de to jobbet sammen i "Fight Club" og "Se7en"

Det kan nok allikevel ta tid før ”The Killer” blir en realitet. På IMDb.com står Fincher oppført med prosjektet ”Rendesvouz With Rama” som neste film ut. Filmen tar utgangspunkt i en novelle av Arthur C. Clarke og handler om en gruppe astronauter som får i oppdrag å undersøke et enormt intergalaktisk romskip med full fart retning solen.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen